Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/07/2016

5 places disponibles per a l'intercanvi juvenil Empowering for Change

    La sessió informativa es farà dilluns 25 de juliol a l'Oficina Jove Garraf  La sessió informativa es farà dilluns 25 de juliol a l'Oficina Jove Garraf

L'intercanvi es farà al Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú del 23 al 30 d’agost

El Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú acollirà del 23 al 30 d'agost l'intercanvi juvenil "Empowering for change", en el qual hi participaran joves de tres països: Grècia, Letònia i Catalunya.

L'intercanvi juvenil, organitzat per la Fundació Catalunya Voluntària, està subvencionat pel programa Erasmus+ i consisteix en la realització d'un seguit d'activitats d'educació no formal i interculturals entre els participants, per tal que puguin aprendre a potenciar els seus talents i competències, de manera creativa, interactiva, divertida i en un context internacional.

Dilluns vinent, 25 de juliol a les 13 hores, es farà una sessió informativa a l'Oficina Jove Garraf per donar a conèixer de primera mà tots els detalls i condicions d'aquest intercanvi juvenil. Les condicions per poder accedir a una de les 5 places que encara hi ha disponibles són tenir entre 18 i 25 anys, ser resident a Vilanova i la Geltrú, tenir un coneixement bàsic d'anglès per poder comunicar-se, i voler participar en el conjunt de les activitats programades.

Per poder assistir a la sessió informativa és important fer una inscripció en aquest enllaç.

Més informació
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00