Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/05/2016

En la recta final, el PFI Adaptat d'Auxiliar de comerç i atenció al públic de l'IMET participa en la Festa per una Societat Inclusiva

La Festa per una Societat Inclusiva es va celebrar a Les Roquetes La Festa per una Societat Inclusiva es va celebrar a Les Roquetes

Els integrants del grup van poder imaginar, en un gran plafó, la seva ciutat ideal i diferent


Aquest dissabte 21 de maig els joves del PFI Adaptat d'Auxiliar de comerç i atenció al públic de l'IMET van participar amb un taller col·laboratiu a la festa per una Societat Inclusiva, celebrada a Les Roquetes. Els integrants d'aquest PFI es va voler unir a aquesta festa reivindicativa de lluita pels drets dels infants, joves i adults amb discapacitat.

El taller que es va fer es basava en la creació, en un gran plafó, d'una ciutat a base de materials reciclats (cartrons, teles, botons, etc.) sota el lema del grup: "tots iguals, tots diferents".

Grans i petits van poder construir la seva casa ideal i proposar un nom per a la ciutat. Totes les cases van ser diferents, com les persones. I alguns dels noms proposats per a la vila van ser: Vilaunida, Esplailàndia, inclusilàndia, o La ciutat de l'oncle Màrius, entre moltes d'altres. La més votada finalment va ser Diversilàndia.

Aquest grup ja va ser l'encarregat de realitzar el disseny de l'estand per a la Zona E, i actualment estan fent pràctiques en comerços de Vilanova mitjançant un conveni de col·laboració (Supermercats JR, Detcathlon, Kiloutlet, Jardiland, Economat VNG i Electrodomèstics Grup Carrera) i treballant en el seu projecte integrat de final de curs.

El curs PFI Adaptat d'Auxiliar de comerç i atenció al públic, està autoritzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i es porta a terme en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00