Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/04/2014

COMPEX podrà utilitzar l'edifici dels antics jutjats els propers deu anys

  Compex és l'entitat amb més socis de VNG  Compex és l'entitat amb més socis de VNG

Després de les obres d'adequació, l'Associació Compartir Experiències i l'Ajuntament han signat el conveni de cessió d'ús del local del carrer de Sant Joan

L'alcaldessa Neus Lloveras i la presidenta de l'entitat Associació Compartir Experiències Mercè Fernàndez han signat el conveni de cessió d'ús de l'edifici del carrer de Sant Joan número 31-33. Una cessió que es pacta per un termini de 10 anys perquè COMPEX pugui desenvolupar les activitats que presta amb els objectius de fer possible la transferència de bagatges, coneixements i experiències personals de la gent gran a altres persones, prevenir la inactivitat de les persones grans i procurar la integració social de les persones més necessitades.

COMPEX és l'entitat amb més socis de la ciutat, amb més de 3 mil persones majors de 60 anys. D'aquestes, 1.350 són actives i participen actualment en alguns dels 133 cursos que ofereixen: d'informàtica, d'idiomes, de ball, de manualitats, oficis, grups de teatre o les sortides culturals.
Els qui donen els cursos són voluntaris disposats a compartir els seus coneixements o habilitats, per tal de fomentar l'envelliment actiu i les relacions entre les persones grans. L'entitat va néixer fa més de 15 anys amb seu a Can Pahissa, i ha anat creixent exponencialment.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00