Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/06/2010

Treballs d'asfaltat a la rambla de Lluís Companys

Es renova el pas de vianants del final de la rambla de Lluís Companys Es renova el pas de vianants del final de la rambla de Lluís Companys

També s'asfaltarà un tram del carrer de l'Aigua i un altre tram del carrer del Doctor Zamenhof

A partir de les 9.30 h del dia 16 de juny i fins a les 8 h del dia 18 de juny de 2010, es portaran a terme els treballs de renovació del pas de vianants del final de la rambla de Lluís Companys, a l'alçada del passeig del Carme.

Els treballs de renovació consistiran en el canvi del paviment de llamborda per un acabat asfaltat .

Mentre durin les obres, els vehicles que circulin en sentit Tarragona pel passeig hauran de desviar-se per la rambla de Lluís Companys fins a la rotonda de la part de dalt, on podran baixar novament per la rambla de Lluís Companys en sentit mar i entrar pel carrer dels Navegants.

Els vehicles que circulin pel passeig en sentit Barcelona hauran de desviar-se pel carrer d'Isaac Peral o pel carrer de Marcel·lina Jacas en sentit muntanya fins al carrer de Ramon Muntaner i Pere Jacas, on podran tornar a creuar cap a l'altra banda.

Quant al bus urbà, s'anul·len les parades Ribes Roges /Turisme de les línies L1 i L2 mentre es duguin a terme aquests treballs.

Els dies 14, 15 i 16 de juny també es portaran a terme altres treballs d'asfaltat, concretament al carrer del Doctor Zamenhof, en el tram comprès entre l'avinguda de Francesc Macià i l'avinguda de Cubelles. Mentre durin aquests treballs es tallarà la circulació de vehicles al carrer del Doctor Zamenhof, entre l'avinguda de Francesc Macià i l'avinguda de Cubelles, i quedarà afectat el carrer d'Olèrdola, on només es permetrà l'entrada i sortida dels veïns de la zona durant l'horari de treball.

Així mateix, de les 14 h del dia 14 de juny i fins a les 19 h del dia 16 de juny, s'asfaltarà el tram del carrer de l'Aigua comprès entre el carrer de Joan Llaverias i el carrer de Bailén. És per això que el carrer de l'Aigua romandrà afectat en el tram entre el carrer de Joan Llaverias i el carrer de Bailén (cruïlles incloses). Els vehicles que provinguin del carrer de Joan Llaverias hauran de girar a l'alçada del carrer del Jardí, i els provinents del carrer de Bailén hauran de girar a l'alçada del carrer de Sant Onofre. El carrer de l'Aigua, per la pròpia obra d'asfaltat, romandrà tallat a la circulació de vehicles a l'alçada del carrer de Menéndez y Pelayo i del carrer de Lepanto. Tota la zona afectada disposarà de la senyalització oportuna.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00