Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/01/2015

S'aproven les bases per al concurs fotogràfic dels Tres Tombs 2015

La festa se celebra en honor a Sant Antoni Abat         La festa se celebra en honor a Sant Antoni Abat

Les fotografies que es facin el 17 de gener es podran lliurar els dies 18 i 19 de febrer. L'objectiu és captar la visió personal que cada concursant tingui de la cavalcada

Cada 17 de gener, dia de Sant Antoni Abat, se celebra a Vilanova la festa dels Tres Tombs, dita la festa major petita, en honor a Sant Antoni Abat, patró de la ciutat. Aquesta tradició, nascuda d'una creença, d'una necessitat de cercar una diada especial en consideració a un desenvolupament important gràcies al treball dels cavalls, matxos i ases, ha esdevingut una jornada lúdica i festiva organitzada per l'Associació dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú.

I són moltes les persones que el 17 de gener surten cada any amb la càmera fotogràfica per immortalitzar la bellesa i l'espectacularitat de la cavalcada dels Tres Tombs. Per això ja s'han publicat les bases d'una nova edició del Concurs Fotogràfic dels Tres Tombs, que organitza l'Associació dels Tres Tombs de VNG amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Hi poden participar les persones majors de 16 anys. Els premis consisteixen en un trofeu commemoratiu per a cadascun dels guanyadors, a més d'una dotació de 250 euros per al primer premi, 150 per al segon, 100 per al tercer i 50 per al quart.
Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies, en color o blanc i negre, i hauran de ser inèdites. S'hauran de lliurar als baixos del carrer de Pàdua, 31 els dies 18 i 19 de febrer, de 19.30 a 20.30 h. El veredicte del jurat i el lliurament de premis es portarà a terme en el moment d'inaugurar l'exposició, dissabte 21 de febrer a les 20 h al Centre Cívic de Sant Joan. L'exposició estarà oberta fins al dia 27 de febrer de 17 a 20 h.
Les obres premiades restaran en propietat de l'Associació dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú i podran se publicades en qualsevol mitjà de premsa, publicitat i promoció de la festa.

Podeu consultar les Bases del Concurs Fotogràfic 2015 aquí

Podeu consulteu tot el Programa dels Tres Tombs 2015 aquí
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00