Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/11/2016

La Mitja Marató Ciutat de Vilanova busca voluntaris

Tothom qui vulgui col·laborar en l'organització es pot inscriure per correu electrònic     Tothom qui vulgui col·laborar en l'organització es pot inscriure per correu electrònic

La Mitja Marató Ciutat de Vilanova 2016 "IX Memorial Josep Inglada" se celebrarà el diumenge 11 de desembre

A dues setmanes de la celebració de la Mitja Marató Ciutat de Vilanova 2016, els organitzadors han fet una crida al voluntariat per a facilitar el desenvolupament de la cursa.

Les persones que vulguin fer de voluntàries, han d'escriure un correu electrònic a info@mitjavilanova.cat, o presentar-se aquest dijous 1 de desembre a les 19.15 h a la seu de la Universitat Politècnica, on es farà una trobada de voluntaris i voluntàries.

La Mitja Marató Ciutat de Vilanova 2016 "IX Memorial Josep Inglada" se celebrarà el diumenge 11 de desembre. La prova, que enguany repeteix com a seu del Campionat de Catalunya Universitari, incorpora petits canvis en el recorregut.
Si us voleu inscriure per córrer en aquesta edició de la Mitja Marató, ho podeu fer fins al 7 de desembre a través de la pàgina web www.mitjavilanova.cat

Enguany, i en agraïment a tots i totes les participants d'edicions anteriors, es renova la promoció "Refem La Mitja" amb 1 euro de descompte per a les persones inscrites l'any passat, i 2 euros per als inscrits els anys 2015 i 2014. L'organització vol mantenir aquesta promoció de cara a l'edició del 2017, aplicant un descompte de 3 euros a totes aquelles persones que hagin participat de manera consecutiva els anys 2014, 2015 i 2016.

A més, aquest any hi ha possibilitat de guanyar un premi en metàl·lic si la inscripció es fa a nivell de club o equip, per premiar el grup més nombrós. Per poder optar al premi cal que el procés d'inscripció sigui el mateix per tots i totes.

Pel que fa a prova esportiva, la Mitja Marató manté les característiques principals de l'edició passada, com és un recorregut per la façana marítima, nucli urbà i centre històric, que té com a objectiu acostar el públic als corredors i que aquests se sentin recolzats en els darrers metres de la prova.

Tot i això, enguany s'han realitzat petites modificacions del recorregut que es poden consultar amb més detall i descarregar a l'adreça: www.mitjavilanova.cat/circuit-2/

Els participants de la Mitja Marató sortiran a les 10 del matí des de la Ronda Ibèrica (Pistes d'Atletisme). El lliurament de premis als millors classificats es farà al mateix lloc a partir de les 12.30 hores

Més informació al Facebook a la web

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00