Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/10/2014

Vilanova i la Geltrú va participar a la Jornada per a Municipis Cooperatius

Es va explicar l'experiència de la incorporació de clàusules socials a les licitacions públiques

Aquest dimarts Vilanova i la Geltrú va participar a la jornada per a Municipis Cooperatius organitzada per la Federació de Cooperatives de Treball, a la seva seu social de Barcelona. Aquesta primera trobada va aplegar tècnics de setze ajuntaments participants en el projecte, amb l'objectiu de planificar de forma conjunta les accions a dur a terme en els propers mesos, per tal de dona suport i potenciar iniciatives cooperatives.

Vilanova i la Geltrú, a més d'adherir-se a la xarxa de Municipis Cooperatius, és a punt d'engegar un programa de suport a l'economia social i cooperativa, conjuntament amb entitats i organitzacions del territori.

A la Jornada també es van posar en comú exemples de bones pràctiques a nivell municipal. Una de les dues experiències presentades va ser la Incorporació de les clàusules socials a les licitacions públiques de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Aquesta iniciativa, engegada des de la Unitat de Responsabilitat Social i Corporativa, vol afavorir la contractació d'empreses d'economia social i cooperativa en les licitacions públiques.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00