Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/03/2015

Les biblioteques de Vilanova ofereixen diverses activitats infantils al voltant del 2 d'abril, Dia Internacional del Llibre Infantil

El concurs de punts de llibre per Sant Jordi és tot un èxit         El concurs de punts de llibre per Sant Jordi és tot un èxit

Els nens i nenes de la ciutat podran gaudir de diverses activitats a la Joan Oliva i a la Armand Cardona aquesta Setmana Santa

El 2 d'abril se celebra el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, i per això les dues biblioteques municipals han organitzat diverses activitats per a nens i nenes pels volts de Setmana Santa.

Fins al 2 d'abril a la biblioteca Joan Oliva i Milà es pot participar al Bibliopoetes: Poesia feta per infants. Els infants fins a 14 anys han d'escriure un poema, portar-lo a la biblioteca, i s'exposaran en un dossier a la sala infantil per gaudir-los tots els lectors. Per participar cal passar primer per la sala infantil a recollir el full de participació.

Dissabte 21 de març a les 12 h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell se celebra l'Hora infantil: Un tastet en un potet. El dia de la poesia per als més petits, infants a partir de 3 anys. A càrrec del col·lectiu poètic La lluna en un cove. La poesia es convertirà en un joc on tothom podrà participar, amb motiu del Dia Internacional de la Poesia.

Dissabte 28 de març a les 10.30 h a la biblioteca Armand Cardona, taller familiar: Currutacos!, a càrrec d'Eva Bolaño. El currutaco és una pasta seca, que pot adoptar diverses formes elaborada per lluir a les palmes de Rams, típica de Vilanova i la Geltrú. Activitat adreçada a infants a partir de 5 anys, amb inscripció prèvia per parella (un adult i un infant) a la biblioteca i un preu d'1 euro. El material el facilita la biblioteca, només cal tenir ganes d'embrutar-se els mans fent galetes.

Tot seguit, a les 12 h, començarà l'hora del conte en llenguatge de signes: Un saxo al bosc, a càrrec de la seva autora, Eva Sans, que ha fet el text i les il·lustracions. La interpretació en LSC la farà un representant de la cooperativa Atenció a les Persones Sordes i Sordcegues, APSO. Aquest és el conte número 19 de la col·lecció Ginjoler del Cep i la Nansa edicions, i l'activitat està adreçada a infants a partir de 3 anys.

Durant el mes d'abril a la biblioteca Armand Cardona se celebra el 6è concurs infantil de punts de llibre Sant Jordi 2015. Els nens i nenes de 1r fins a 6è que vulguin participar han de dissenyar un punt de llibre tractant com a tema El llibre de la llegenda de Sant Jordi, i portar-lo a la biblioteca entre l'1 i el 30 d'abril. Podeu trobar les bases del concurs a la web i a la sala infantil de la Biblioteca.

També a l'abril, dissabte 18 a les 12 h, la Biblioteca Joan Oliva acollirà l'hora del conte: Qui diu la veritat? La princesa, el cavaller o el drac?, amb text de Montserrat Balada i il·lustracions d'Eva Sans, a càrrec de les seves autores. Descobreix les dues versions de la llegenda de Sant Jordi. Qui diu la veritat? Quina és la bona? La que expliquen a la terra dels humans o la de la terra dels dracs? Vine a descobrir-ho i a aprendre la cançó de les dues llegendes de Sant Jordi. En col·laboració amb El Cep i la Nansa edicions.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00