Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/12/2015

L'Alcaldessa de VNG dóna la benvinguda al nou personal de l'Ajuntament

  L'acte de benvinguda s'ha fet a la sala d'actes de l'IMET  L'acte de benvinguda s'ha fet a la sala d'actes de l'IMET

Es tracta de 40 persones que s'han incorporat a la plantilla municipal per realitzar tasques administratives i d'oficis.

Aquest matí l'Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i la regidora d'Economia, Hisenda, Seguretat i Recursos Humans, Glòria Garcia, han donat la benvinguda a les persones que recentment s'han incorporat a la plantilla de treballadors i treballadores de l'Ajuntament vilanoví.

A banda de donar-los la benvinguda en nom de l'Ajuntament, Neus Lloveras els ha animat a aprofitar el programa formatiu que rebran a l'Imet. "Estem molt contents de tenir-vos amb nosaltres, i us animo a aprofitar la formació que rebreu que a banda d'ampliar el vostre currículum també us pot suposar una bona eina per tornar a incorporar-vos al mercat laboral". L'Alcaldessa s'ha mostrat esperançada en què la situació laboral de moltes persones comenci a canviar definitivament i ha dit que des del govern municipal es farà tot el possible perquè això sigui així.

Imet, benvinguda nous treballadors i treballadoresDe les 40 persones que s'han incorporat a la plantilla, 26 ho van fer a mitjans de novembre, contractades en el marc del Programa Treball i Formació 2015, subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat de Catalunya i pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social. Es tractava de persones aturades, majoritàriament majors de 45 anys, que no rebien cap tipus de prestació ni subsidi. El seu contracte laboral és de sis mesos, durant els quals rebran formació a l'IMET, encaminada a obtenir un certificat de professionalitat. 11 d'aquestes persones realitzen tasques d'auxiliar administratiu i 15 treballen com a personal d'ofici del servei de la Brigada Municipal.

D'altra banda, avui mateix s'han incorporat a la plantilla municipal 14 nous treballadors, gràcies a la subvenció que atorga el Servei Català d'Ocupació en el marc del Programa de Treball i formació PIRMI 2015, subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, destinada a la contractació de persones en situació d'atur, beneficiàries del PIRMI. El nou personal ocupa places d'operaris de mercats, oficials de paleta, operaris pel servei de la Brigada Municipal i operaris de neteja viària.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00