Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/04/2017

Informadors de l’Agència Catalana de Turisme al Palau Robert i a l'Aeroport de Barcelona visiten Vilanova i la Geltrú

La trobada es va promoure des de l'Estació Nàutica Vilanova amb la col·laboració de l'Ajuntament

10 informadores i informadors turístics de l'Agència Catalana de Turisme al Palau Robert i a l'Aeroport de Barcelona, van visitar Vilanova i la Geltrú, en una iniciativa gestionada des de l'Estació Nàutica Vilanova, amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de la ciutat. Els informadors i informadores van poder visitar el Museu Víctor Balaguer, el Museu del Ferrocarril, van passejar per la rambla Principal, pel centre de la ciutat i per la Geltrú, i van poder fer una sortida en vaixell. També van poder gaudir d'un tast de vins a l'Excuses a Doll de la plaça de la Vila i van dinar al restaurant L'Ànima del Passeig Marítim.

Molts d'aquests informadors, que al cap de l'any reben i donen tota mena d'indicacions i informacions al turistes que arriben a Barcelona, no coneixien Vilanova i la Geltrú, i van valorar molt positivament el fet de poder viure en viu alguns dels atractius més notables de la ciutat. Aquest tipus d'activitats formen part de les accions que s'han de dur a terme per tal d'implementar el Pla de Màrqueting Turístic de Vilanova i la Geltrú 2017 – 2020.

Durant la visita a Vilanova i la Geltrú, el grup d'informadors i informadores van rebre també força material documental sobre la ciutat. El grup va estar permanentment acompanyat pel gerent de l'Estació Nàutica Vilanova, Juan Manuel Gallego, que també els va presentar la nova plataforma de comercialització de producte turístic local www.envilanova.com.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00