Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/05/2016

El servei municipal de Centre Obert presenta un documental aquest divendres

Es tracta d'un acte obert a tothom que vulgui conèixer la tasca que realitza aquest servei municipal dia a dia

El Teatre Principal acollirà divendres a les 17.45 h la projecció del documental que ha realitzat el vilanoví Gem Bernadó sobre la tasca que realitza el servei de Centre Obert de Vilanova i la Geltrú.
L'acte de presentació és obert a tothom que vulgui conèixer aquest servei municipal que funciona dia a dia fora d'horari escolar, i comptarà amb la presència de l'alcaldessa Neus Lloveras; la regidora de Serveis Socials i Salut, Gsela Vargas; i el realitzador del documental.

El documental també es presentarà el dia 16 de juny, a Barcelona, en el marc del V Congrés del Tercer Sector Social.

El Centre Obert és un servei socioeducatiu que s'inscriu dins el marc d'actuació dels Serveis Socials Bàsics. Té com objectiu enfortir la xarxa d'atenció i els recursos cap als infants i adolescents de la ciutat, especialment aquells que viuen en situació de fragilitat i risc social.

La metodologia de treball del Centre Obert parteix de la idea que ampliar oportunitats (d'educació, de salut, de recursos de la xarxa social,...) obre nous camins i nous escenaris de vida pels infants i les seves famílies. Com més oportunitats i més experiències i participació en espais normalitzats de la vila, millors coneixements i més vincle participatiu i comunitari.

El Centre Obert va començar a funcionar el curs 2013-2014 i té com a objectius la prevenció, la promoció i el benestar dels infants i adolescents. L'horari és de dilluns a dijous de 17 a 19.30 h.
Hi ha quatre Centres Oberts a la ciutat: el centre obert de Mar, el centre obert de Llevant (ubicat al Centre Cívic Tacó), el centre obert de Ponent (ubicat al Centre Cívic Molí de Vent) i el centre obert- Espai Jove (ubicat al Centre Cívic Sant Joan).

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00