Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/08/2015

Aquest dissabte torna la Festa del Cavall a Vilanova i la Geltrú

Enguany els carros i carruatges estaran dedicats als transport dels cereals

Aquest dissabte, a partir de les 19 h, el passeig Marítim de Vilanova i la Geltrú tornarà a acollir l'estiuenca Festa del Cavall. L'any passat van participar més d'una trentena de carruatges i gairebé un centenar de cavalls entorn la verema. Enguany la temàtica escollida per l'organització és el transport de cereals.

Els actes s'iniciaran al parc de Baix-a-Mar i el seguici continuarà per la rambla Pirelli, passeig Marítim, plaça del Port, plaça de les Xarxaires i tornada pel mateix recorregut. Aquest acte està organitzar per l'Associació dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú, que està presidida per Jaume Mercader. Estàs previst que la festa compti amb la presencia de Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, i Juan Luís Ruiz, primer tinent d'alcalde i regidor de Comunicació i Participació.
A l'alçada de la plaça del Port hi haurà un tarima des d'on es farà el lliurament de premis a tots els participants. A l'igual que l'any passat, l'organització ha volgut que en aquest punt hi hagi un comentarista que, a través de la megafonia, anirà explicant les diferents característiques del carros, carruatges i cavalls que participin a les festa.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00