Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/12/2010

Campanyes de recollida d'aliments i joguines a Vilanova i la Geltrú

       En aquesta campanya és molt important la col·laboració de tothom         En aquesta campanya és molt important la col·laboració de tothom

La Mesa d'Entitats i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú intensifiquen aquests dies les campanyes en favor de la població més afectada per la crisi

A Vilanova i la Geltrú existeixen famílies afectades per la crisi econòmica. Famílies amb pocs recursos o sense cap tipus d'ingrés, i amb greus dificultats per aconseguir feina i mantenir la seva vivenda. En l'actualitat, la Mesa d'Entitats i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú reparteixen aliments a més de 1.300 persones de la ciutat, en una tasca social que té com a objectiu cobrir les necessitats alimentàries de la població més desprotegida de la ciutat. 

Aprofitant aquestes dates les diferents entitats i organismes han intensificat les campanyes de recollida d'aliments i també de joguines, per la qual cosa es demana la col·laboració de tota la ciutadania. 

Recollida d'aliments: es necessiten conserves de tonyina, sardines, llegum cuit o cru, oli, patés i tomàquet envasat.

Punts de recollida
:
- Centres educatius de primària i secundària públics i concertats
- Centres cívics municipals (de 17 a 20 hores)
- Creu Roja (c.de l'Havana,4)
- CEM Parc del Garraf (rda.Ibèrica,60)
- Esportiu la Piscina (c.de Josep Coroleu, 84)

Recollida de joguines pels Reis: Pensant en els més petits un any més continua la campanya de recollida de joguines Cap infant sense joguina per a nens i nenes de fins a 10 anys. Les joguines han d'estar en bon estat, millor si són noves, i que no incitin a la violència. L'últim dia per portar joguines és el 23 de desembre.

Punts de recollida:
- Centres educatius de primària i secundària públics i concertats
- Creu Roja (c.de l'Havana,4)
- Centres cívics municipals (de 17 a 20 hores)

Aquesta acció cap a la població més necessitada de la ciutat es complementarà amb la festa solidària, Cap Infant sense Joguina, que se celebrarà aquest dissabte 18 de desembre a la plaça de la Vila, i que organitza la Xarxa de Centres Cívics de la ciutat en col·laboració amb Càritas i Creu Roja.

Des de les 10 i fins les 20 hores es farà la recollida de joguines, i de les 10.30 a les 13.30 hores la recollida serà d'aliments. També al matí se celebrarà l'activitat Enlaira el teu desig, en la que tothom qui ho vulgui podrà escriure el seu missatge de pau, que posteriorment s'enlairarà dins un globus.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00