Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/08/2016

Nova cessió del Cineclub a les biblioteques

Algunes de les pel·lícules cedides    Algunes de les pel·lícules cedides

El Cineclub Sala1 fa créixer el fons de pel·lícules cedides a les biblioteques municipals de Vilanova i la Geltrú

Per tercer any consecutiu el Cineclub Sala 1 cedeix en format DVD i Blu-ray 15 films dels que s'han projectat durant aquesta temporada al Teatre Principal, que a partir d'ara es poden trobar al fons de la biblioteca Armand Cardona Torrandell.

Els 15 documents cedits s'uneixen als que han donat a les biblioteques en anys anteriors. Ara ja es disposa d'un total de setanta pel·lícules que es poden trobar en préstec als espais de cinema de la biblioteca Cardona.

D'entre els títols que han estat cedits enguany, destaquen pel·lícules com les guardonades “La novia”, de Paula Ortiz; “Whiplash” de Damien Chazelle; o “Del revés”, que es va poder veure durant la sessió solidària ‘Cap joguina sense nen'.

Aquesta no és l'única col·laboració entre el Cineclub i les Biblioteques. El passat mes de març es va posar en marxa el Club de Cinema, una nova iniciativa on l'objectiu és potenciar el debat i l'anàlisi cinematogràfica, així com difondre la col·lecció de cinema de les biblioteques municipals.
De moment s'han fet quatre sessions que han estat força ben acollides. Les persones inscrites al Club podran assistir a una de les projeccions que organitza el Cineclub al Teatre Principal els dimarts, i debatre sobre el film l'endemà a la trobada que es farà a la biblioteca, conduïda per un dels membres del Cineclub.

El preu de l'entrada a la projecció pels membres del Club de Cinema serà de 3 euros (el preu habitual és de 5 euros per als no socis de l'entitat).

El Club de Cinema tornarà a l'octubre amb noves projeccions i noves sessions de debat. A finals de setembre començaran les inscripcions per al nou curs.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00