Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/06/2015

Visita al Jutjat de Violència contra les dones de Vilanova i la Geltrú

Visita al Jutjat de Violència contra les Dones de VNG Visita al Jutjat de Violència contra les Dones de VNG

Alumnat i membres de col·lectius de dones de la ciutat coneixen d'aprop com es treballa en aquest jutjat

El passat 10 de juny, alumnat dels instituts de la ciutat participants en el premi "Carta a qui Maltracta", convocat per l'associació de dones La Frontissa amb la col·laboració de la Regidoria de Convivència i Equitat de l'ajuntament vilanoví, van fer una visita al Jutjat de Violència contra les Dones de Vilanova i la Geltrú (VIDO).

Van participar en l'experiència alumnes de l'institut Manuel de Cabanyes i també van acompanyar la visita membres del projecte Dona Identitat i Diversitat, del grup de teràpia per dones que han patit violència, representants del col·lectiu Espai Dona VNG i de l'associació de dones La Frontissa, a més del Casal de Dones de la ciutat, així com de l'equip professional de l'Espai d'Equitat de la Regidoria de Convivència i Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

El Jutge titular d'aquest jutjat, David Cabrera, va ser l'encarregat de guiar la visita, mostrant-los-hi les zones més importants i finalitzant el recorregut en una de les sales de vistes, on el grup de visitants van poder fer al jutge diverses consultes i aclarir dubtes.

Per a les persones organitzadores de la trobada aquesta és una experiència molt positiva per continuar treballant des de diferents vessants per a una societat més equitativa i lliure de violència.

La propera visita la realitzaran els i les alumnes guanyadors de l'edició d'enguany d'aquest premi acompanyats pels seus tutors i tutores i diversos professionals de l'àmbit.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00