Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/03/2013

Generalitat i Node Garraf promouen el port de Vilanova a la fira Cruise Shipping Miami

Es vol promocionar la ciutat com a destí de creuers de petit i mitjà format

El port de Vilanova i la Geltrú - junt amb el de Palamós, el de Roses i el de Sant Carles de la Ràpita - estarà present a la fira Cruise Shipping Miami de la mà de la Generalitat de Catalunya i de l'agència de desenvolupament Node Garraf. El certamen, que és la convenció internacional de referència del sector de creuers, té lloc del dilluns 11 al dijous 14 de març a la ciutat nord-americana de Miami. 

L'objectiu de la delegació catalana és aconseguir la màxima quantitat de contactes de la indústria creuerística, per tal de promocionar aquests ports com a destinacions turístiques de creuers de petit i mitjà format. Així mateix, també es vol mostrar les infraestructures i les condicions tècniques del ports catalans, així com els serveis de què disposen les navilieres i els passatgers que arriben a la costa catalana. 

Paral·lelament, els representants dels ports catalans també aprofitaran la seva estada als Estats Units per donar a conèixer la història i les activitats culturals, gastronòmiques i de lleure que s'ofereixen als turistes de creuer a l'entorn de determinades zones del país, com ara la Costa Brava i les comarques gironines, el Garraf i el Penedès, i les Terres de l'Ebre. No en va, Catalunya disposa d'un fort potencial turístic que atreu les companyies de creuers més importants del món i que la situa com una de les destinacions predilectes del sud d'Europa.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00