Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/09/2015

S'avança mitja hora la sortida de les diferents curses de la Milla Catalana de VNG

Totes les curses començaran mitja hora abans   Totes les curses començaran mitja hora abans

Les inscripcions continuen obertes fins al 8 de setembre

Amb motiu dels actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya, s'ha avançat l'horari de sortida de les diferents curses que conformen la Milla Catalana de Vilanova i la Geltrú. Els nous horaris, segons la categoria dels participants, s'avancen mitja hora. Així, les persones inscrites en la categoria de Cadells (petits) sortiran a les 9 en punt. La categoria de Nyerros (mitjans) ho faran a les 9.25 h, mentre que la categoria d'Almogàvers (grans) iniciaran la cursa a les 9.40 h. Per últim, les persones inscrites en la categoria de Despertaferro (competició) sortiran a les 10.05 h. En aquesta darrera categoria les places estan molt limitades per marca mínima, que en el cas de les dones està pe sota dels 22 minuts (5 km) o 47 minuts (10 km) i en el cas dels homes per sota dels 19 minuts (5 km) o 39 minuts (10 km)

Les inscripcions per la 3a edició de la Milla Catalana de VNG, organitzada per l'Ajuntament de la ciutat, el Club Esportiu Fons Vilanova, l'Assemblea Nacional Catalana i VNG per la Independència, estan obertes fins al 8 de setembre. Es poden realitzar per internet, a través del web, o bé presencialment als establiments Xterra, Cota-zero, Evasion Running i Intersport Olaria. El preu de la inscripció és de 4 euros, tret de la categoria cadell, que és gratuïta.

Els dorsals es podran recollir els dies 9 i 10 de setembre a la carpa que hi haurà instal·lada a la plaça de la Vila, de 10.30 a 13 hores i de 17 a 20 hores, o bé el mateix dia 11 de setembre a les 8.30 hores. A la carpa també s'hi podran fer inscripcions. 

Com en anys anteriors manté el recorregut de 1.714 metres que transcorre exclusivament pel centre de la ciutat, amb sortida i arribada a la rambla de la Pau.

(més informació)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00