Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/10/2015

Juanma Garcia i Mercè Guerra guanyadors de la 37a Cursa Popular Ciutat de VNG, celebrada aquest diumenge

  Enguany van participar a la Cursa Popular 1.300 persones Enguany van participar a la Cursa Popular 1.300 persones

Els 1.303 euros dels beneficis de la Cursa es van lliurar a la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú

Juanma Garcia del Club Atletisme Canyelles i Mercè Guerra del Club Atletes VNG han estat els guanyadors de la 37a edició de la Cursa Popular Ciutat de Vilanova, memorial Ricard Hernaez, que en aquesta ocasió ha comptat amb 1.300 participants.

Els corredors van acabar el recorregut dels cinc quilòmetres en un temps de 16'49" i 18'39", respectivament. Pel que fa a la Mini Cursa, els participants que van completar abans els 1.250 metres, van ser Marc Salas del Club Atletisme Canyelles, que va fer un temps de 4'38" i Candela Muñiategui del Club Atletisme Dinàmi-ka, amb un crono de 4'55"

Arribada Cursa Popular VNGLa Cursa Popular Ciutat de Vilanova destina els seus beneficis a la Mesa d'Entitats Socials de la ciutat, per tal que els destini als seus projectes. Enguany la quantitat lliurada ha estat de 1.303 euros.

Lliurament dels diners


L'acte de lliurament de premis va comptar amb l'assistència de l'Alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, i de la Regidora d'Esports i Joventut, Blanca Albà. Per part de la Mesa d'Entitats Socials, van assistir com a representants les entitats Vilanova Actua, Amics de la Gent Gran i
ATRA.

Cal destacar de l'edició d'aquest any la col·laboració de més de 100 voluntaris/es procedents de l'INS Manuel de Cabanyes, l'AAVV Sant Joan, Voluntaris del Garraf, Vilanova Actua, així com d'altres que van participar a títol individual.

Podeu veure aquí totes les fotos de la Cursa.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00