Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/09/2014

La Masia d'en Frederic acull aquest cap de setmana la Festa del Cavall

Dissabte i diumenge es durà a terme la festa del Cavall Dissabte i diumenge es durà a terme la festa del Cavall

Dissabte i diumenge es duran a terme passejades i exhibicions i el sorteig de la bandera dels 3 Tombs de 2015

L'Associació dels Tres Tombs organitza aquest cap de setmana la Festa del Cavall. Al llarg de dissabte i diumenge es duran a terme a la Masia d'en Frederic activitats diverses com exhibicions i passejades amb cavall i altres iniciatives com el sorteig de la bandera dels Tres Tombs de 2015 i una paella popular.

Dissabte al matí la festa començarà amb una passejada en ponis i a la tarda es podrà veure una exhibició dels alumnes del Club Hípic Rosper i una cantada d'havaneres a càrrec del grup Havana Xica. Per diumenge és prevista una nova passejada amb ponis i una exhibició de manejabilitat amb carruatges. A la una del mig dia a la Masia es farà el sorteig de la bandera dels 3 Tombs 2015 i la Festa acabarà amb una paella popular.

El regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, ha animat als vilanovins i vilanovines a gaudir de totes aquestes activitats. La regidora de Cultura, Marijó Riba, per la seva banda, ha destacat que la Festa del Cavall és important per l'Associació dels Tres Tombs perquè és l'inici del cicle de la festa que culmina el 17 de gener.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00