Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/10/2016

'D'Euclides a Internet', propera conferència del CUM a l'auditori de Neàpolis

Notable assistència ahir dijous a la darrera conferència programada per parlar sobre l'espai i les eines de teledetecció. El 20 d'octubre, la programació del campus abordarà els sistemes i codis per xifrar missatges al llarg de la història

Una seixantena de persones van assistir a la conferència divulgativa sobre 'Els astronautes i l'observació de la terra' que el Campus Universitari de la Mediterrània (CUM) va programar ahir dijous a l'auditori de Neàpolis. El professor de la UPC i expert en docència i recerca en el camp de l'aplicació d'eines geoinformàtiques, Joan Jorge, va ser l'encarregat d'explicar quines són les condicions de treball dels astronautes quan són en una missió a l'espai. Aixi mateix, la conferència tenia per objectiu introduir entre els assistents la teledetecció espacial, és a dir l'ús de tecnologies de sensors per adquirir imatges, com a eina per a la caracterització de la superfície de la terra.

D'altra banda en el marc de la programació de tardor del Campus Universitari de la Mediterrània dijous 20 d'octubre a les 18 h l'auditori de Neàpolis acullirà la conferència ‘D'Euclides a Internet' a càrrec del doctor en Pedagogia i professor de la UPC, Joan Gómez i Urgellés. En la seva intervenció Joan Gómez parlarà sobre sistemes i codis per xifrar i desxifrar missatges des de l'època dels egipcis i romans fins als sistemes emprats durant la II Guerra Mundial per arribar a l'actual sistema RSA.

Per assistir a aquesta conferència, que és gratuïta, només cal inscriure's a través del web del campus, www.campusmed.net.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00