Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/05/2016

Preinscripcions als cicles formatius de l'EMAiD

L'Escola Municipal d'Art i Disseny ofereix Cicles Formatius de Grau Superior d'interiorisme, de gràfica publicitària i de disseny de videojocs i entorns virtuals

L'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú (EMAiD) està en ple període de preinscripció i matricula als Cicles Formatius d'arts Plàstiques i Disseny.

Ara és el torn de la preinscripció als Cicles Formatius de Grau Superior. Del 26 de maig fins a l'1 de juny es pot formalitzar la sol·licitud de preinscripció al CFGS d'Interiorisme, el de Gràfica Publicitària, i el d'Animació (Disseny de Videojocs i Entorns Virtuals).

Els alumnes amb requisits acadèmics, com els que provenen d'un batxillerat que no és l'artístic, s'han d'inscriure a més a les proves d'accés entre els dies 30 de maig i 3 de juny, i realitzaran aquestes proves la primera quinzena de juny.

Un cop les persones que hagin formalitzat la preinscripció siguin admeses, les matriculacions es faran del 5 al 12 de juliol.

El centre ofereix xerrades i visites concertades a l'escola per explicar els objectius i les sortides professionals dels cicles que imparteix.
Per a més informació, podeu adreçar-vos al telèfon 93 893 28 46 o per mail a emaid@vilanova.cat.
També podeu trobar informació a la web www.vilanova.cat/emaid.

L'horari d'atenció al públic és, els matins de dilluns a divendres de 9.30 h a 13 h, i les tardes de dilluns, dimarts i dijous de 17 h a 19.30 h.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00