Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/03/2016

Vilanova i la Geltrú tindrà estand propi aquest cap de setmana al Mercat del Ram de Vic

L'espai Terra i Cuina acollirà una mostra de Xató vilanoví

Vilanova i la Geltrú tindrà estand propi al Mercat del Ram de Vic que se celebra aquest cap de setmana a la capital de la comarca d'Osona. Així ho ha anunciat aquest matí, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, en el transcurs de la roda de premsa de govern.

Aquest fet es possible gràcies a la col·laboració entre ambdues ciutats, que es va iniciar a la Fira de Novembre de l'any passat, on Vic i Osona van tenir un estand propi. El Mercat del Ram de Vic, que es celebra de divendres 15 al diumenge 17 de març, és un gran punt d'encontre del mercat agrícola i ramader de la zona, on també es produeixen activitats lúdiques, esportives, culturals, comercials i gastronòmiques. Precisament dins l'espai Terra i Cuina es farà una mostra de xató vilanoví a càrrec de Caserco Càtering, dins dels actes promocionals de la Ruta del Xató

A l'estand de Vilanova i la Geltrú es podrà trobar material promocional com, l'oferta d'allotjaments, el fulletó genèric per conèixer la nostra ciutat, itineraris urbans, l'oferta de les activitats que ofereix l'Estació Nàutica, o material com a Destinació de Turisme Familiar, entre d'altres.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00