Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/02/2013

Dissabte es presenta la nova programació del Teatre i de l'Auditori als abonats de la darrera temporada, els quals podran fer la renovació dels seus abonaments

Nova temporada al Teatre i a l'Auditori Nova temporada al Teatre i a l'Auditori

Amb la nova temporada s'estrena també el nou sistema de venda d'entrades a través d'Internet

Dissabte 23 de febrer,a les 18 h, es farà la presentació de la nova programació del Teatre Principal i de l'Auditori Eduard Toldrà per als propers mesos als abonats de la darrera temporada. L'acte es farà al mateix auditori, després del qual ja es podrà fer la renovació d'aquests abonaments.

Per als interessats en adquirir un nou abonament, ho podran fer el dia 24 de febrer, d'11.00 a 13.30 h i de 17 a 20 h, a ambdós equipaments i els dissabtes en horari habitual de taquilles, sempre que en quedin de disponibles (hi ha un nombre limitat d'abonaments), al Teatre Principal.

Quant a la venda d'entrades, per a aquesta nova temporada els equipaments escènics municipal de la ciutat, el Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà, estrenen un nou sistema de venda per Internet amb el qual s'ofereix un millor servei i una major agilitat en el tràmit, evita fer cues i el no haver de pagar comissions.

Vinculat al mateix sistema de venda d'entrades, els equipaments també estrenen noves webs, i és des del mateix web que es poden comprar i imprimir les entrades, des de casa, estalviant-se els desplaçaments i les cues de la taquilla.

La venda d'entrades a la taquilla del Teatre Principal es farà el dia 24 de febrer d'11.00 a 13.30 h i de 17 a 20 h, els dissabtes de 17 a 20 h i des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle. Quant a la taquilla de l'Auditori Eduard Toldrà, aquesta estarà oberta, el dia 24 de febrer d'11.00 a 13.30 h i de 17 a 20 h i des d'una hora abans de l'inici del concert

Per als espectacles familiars, els infants han d'adquirir l'entrada, de preu únic, a partir del moment que fan P3. Els menors de P3 tenen l'entrada lliure i ocuparan el mateix seient que l'acompanyant. Per a aquells espectacles inclosos en la programació de La Xarxa i només per a aquests espectacles, la venda d'entrades es farà a les taquilles del Círcol Catòlic una hora abans de la funció i la vigília de 18.00 a 19.30 h.

Consulta aquí la nova programació.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00