Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/07/2015

Activitats d'estiu a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer

Les visites guiades 'Temple maçònic' mostren detalls de l'arquitectura de l'edifici i permeten visitar la cúpula    Les visites guiades 'Temple maçònic' mostren detalls de l'arquitectura de l'edifici i permeten visitar la cúpula

Tornen les visites a la cúpula del Museu Balaguer, els tallers de Festa Major, i s'inaugura una mostra d'art contemporani

L'arribada de l'estiu i les vacances són una gran oportunitat per conèixer el patrimoni de casa nostra. I un any més, la Biblioteca Museu Víctor Balaguer ha organitzat diverses activitats per a aquest estiu.

Com cada any, tornen les visites "Temple maçònic? Misteris i símbols". La visita comentada se centra en l'arquitectura i en el significat que Víctor Balaguer va voler donar a l'edifici de la Biblioteca Museu, a través d'elements decoratius d'antigues civilitzacions, referències a l'exotisme i símbols maçònics. Els visitants podran conèixer també un dels espais més singulars del museu, que normalment no està obert al públic: la cúpula i les seves vistes. La visita finalitza amb una copa de cava al jardí del Museu. Aquesta activitat es farà els dijous 9 de juliol, 13 d'agost i 3 de setembre, i té un preu de 5 euros. Cal inscriure's prèviament.

Dijous 16 de juliol s'inaugurarà la nova exposició que es podrà veure al Museu Balaguer fins a finals d'any. Una mostra que se centra en la col·lecció d'Art Contemporani que formà part del primer Museu d'Art Contemporani de Barcelona, i que des de finals dels anys seixanta es troba a Vilanova i la Geltrú. El museu oferirà visites comentades a la mostra els dies 30 de juliol a les 19.30 h, 15 d'agost a les 12 h, i 13 de setembre a les 12 h. Les visites tindran un preu de 3 euros i requereixen reserva prèvia.

A més, el Museu tornarà a celebrar la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, oferint l'entrada gratuïta el dimecres 5 d'agost d'11 a 14 h, i proposant el taller infantil "Artistes diabòlics" per dissabte 1 d'agost a les 11.30 h. L'activitat està pensada per a nens i nenes de 6 a 12 anys, té un preu de 3 euros i requereix reserva.

Per inscriure's a les activitats cal trucar al telèfon 93 815 42 02 o bé escriure un correu electrònic a informacio@victorbalaguer.cat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00