Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/01/2016

Nou taller 'Com fer del canvi una oportunitat'

Les inscripcions ja estan obertes      Les inscripcions ja estan obertes

La Regidoria de Convivència i Equitat organitza una nova edició d'aquest taller gratuït per facilitar eines de gestió de les emocions

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha programat per a mitjans de febrer una nova edició dels tallers "Com fer del canvi una oportunitat".

Aquest tallers gratuïts, dinàmics i participatius, tenen com a objectiu millorar l'autoconeixement i facilitar eines per tal de gestionar les emocions i establir millors relacions, ampliar les tècniques comunicatives per aconseguir empatia, i analitzar els conflictes diaris per entendre'ls i afrontar-los de la manera més positiva possible.

Els tallers, de deu hores, estan impartits per dues professionals del Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, expertes en gestió alternativa de conflictes. Seran 5 sessions de dues hores i mitja, i es podran fer en torns de matí o tarda, cada dimarts des del 16 de febrer fins al 15 de març, de 10 a 12.30 h o de 16.30 a 19 h, a la Biblioteca Joan Oliva.

El tallers estan oberts a tota la ciutadania, i són especialment interessants per a membres d'entitats i associacions veïnals, comunitats de propietaris, així com d'altres organitzacions i col·lectius interessats en conèixer millor la pròpia manera de comunicar-se, prendre més consciència de les relacions, i mantenir-les més satisfactòriament.

Per més informació o inscripcions, cal adreçar-se al Servei de Convivència i Equitat, al telèfon 93 814 00 00, extensió 3370, o bé adreçant un correu electrònic a convivencia@vilanova.cat


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00