Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/06/2014

L'escriptor marroquí Tahar Ben Jelloun serà a VNG dimecres vinent per fer la conferència inaugural del CUM

  L'escriptor Ben Jelloun parlarà sobre la literatura i els nous reptes de la Mediterrània     L'escriptor Ben Jelloun parlarà sobre la literatura i els nous reptes de la Mediterrània

La conferència es farà a la sala d'actes de l'EPSEVG, a les 18 h. L'entrada és lliure.

La conferència inaugural del Campus Universitari de la Mediterrània (CUM), que enguany arriba a la 18a edició, es farà dimecres de la setmana vinent, 18 de juny a les 18 h, a la sala d'actes de l'EPSEVG. L'escriptor marroquí Tahar Ben Jelloum serà l'encarregat d'obrir aquesta nova edició del CUM que aposta pel coneixement tecnològic; el mar i la internacionalització en la nova etapa que inicia.

La conferència que impartirà Ben Jelloum a Vilanova i la Geltrú, és d'entrada lliure i durà per títol 'Què pot fer la literatura davant dels nous reptes a la Mediterrània?'. Ben Jelloun pretén obrir un debat, posterior a la seva intervenció, sobre com la literatura pot influir en la transformació constant que estem vivint i especialment sobre el paper dels escriptors davant actituds de fanatisme religiós.

Tahar Ben Jelloun és un dels escriptors francòfons més traduïts al món, com a exemple, les seves novel·les 'El nen de sorra' i 'La nit sagrada' han estat traduïdes en 43 llengües. El 1987 va ser guardonat amb el Premi Goncourt, al llarg de la seva trajectòria literària ha abordat diferents gèneres com la poesia, la narrativa i l'assaig fent algunes incursions en el gènere teatral.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00