Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/10/2015

Les inscripcions a la 37a Cursa Popular Ciutat de Vilanova es podran fer a partir de dilluns

  Cursa Popular Ciutat de Vilanova i la Geltrú      Cursa Popular Ciutat de Vilanova i la Geltrú

Els beneficis de la cursa es destinaran íntegrament a projectes de la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú

A partir de dilluns vinent, 5 d'octubre, s'obriran les inscripcions per participar a la 37a edició de la Cursa Popular Ciutat de Vilanova i la Geltrú, "Memorial Ricard Hernaez", que se celebrarà el diumenge 25 d'octubre.

La prova, organitzada pel Club d'Atletisme Dinami-k i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, manté el seu caràcter popular i solidari. Això li confereix un tret distintiu al complert calendari de curses que hi ha a la ciutat, al llarg de l'any.

La cursa popular manté el recorregut de 5 quilòmetres i la mini cursa els 1.250 metres. Els participants sortiran des de la rambla Principal i tindran l'arribada a la plaça de Soler i Carbonell (plaça del Mercat) La sortida de la mini cursa serà a les 10 hores, i mitja hora més tard, 10.30 h, sortiran els participants de la Cursa Popular.

El preu de la inscripció és de 3 € i els beneficis es destinaran íntegrament a projectes de la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú. Les inscripcions es poden fer als establiments Cota–Zero, Intersport Olaria, XTerra i Evasión runnig. Els primers 1.200 inscrits rebran un obsequi per part de l'organització. Les inscripcions es poden fer fins una hora abans del mateix diumenge 25 d'octubre.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00