Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/04/2017

Divendres s'estrena al Principal l'última obra de Toni Albà, 'Ossos'

L'actor vilanoví i Fermí Fernàndez porten a escena aquesta creació de Sergi Pompermayer. Després oferiran una sessió de l'Escola de l'Espectador

L'actor vilanoví Toni Albà porta a la nostra ciutat l'estrena d'"Ossos", la nova obra de teatre que protagonitza amb Fermí Fernàndez.

A "Ossos" hi ha dos gossos que es comporten com humans. I dos científics que no paren de fer el gos. Uns són hereus directes del Quixot i Sancho Panza, de Cipión i de Berganza. Els altres, fills de la picaresca ibèrica, del mou-te molt i no facis gaire. A "Ossos" hi ha quatre personatges, i un altre de molt present, però absent, o del que en queda poc, tret d'una obra literària immortal i quatre ossos que no se sap ni si són els seus: Miguel de Cervantes Saavedra. Els gossos fan de gossos que busquen i guarden ossos. I els científics també busquen, treballar poc i molts beneficis. Tots quatre personatges emprenen un viatge a través de l'humor, de l'absurd, i també de l'amistat, la memòria i la bellesa, amb un objectiu comú: quedar-se amb els ossos del gran novel·lista. Si voleu saber qui se'ls acaba quedant... veniu a veure "Ossos", una comèdia molt fàcil de rosegar.

Escrita i dirigida per Sergi Pompermayer a partir d'una idea de Pilar Montoliu, l'obra està interpretada únicament per Fermí Fernàndez i Toni Albà que, com explicava al febrer en la presentació de la temporada, "hem volgut fer una comèdia a partir de la troballa d'unes restes òssies, casualment amb les lletres MC fetes amb xinxetes i coincidint amb el quart centenari de la mort de Miguel de Cervantes".

Serà divendres a les 9 del vespre, i les últimes entrades a la venda es poden comprar a www.elprincipal.cat, o el mateix divendres a partir de les 17 h a la taquilla del teatre.

Després de la representació, els actors Toni Albà i Fermí Fernández oferiran una trobada de l'Escola de l'Espectador, per fer un col·loqui amb el públic sobre l'obra.

D'altra banda, la programació de la temporada d'arts escèniques ofereix per aquest dijous, 20 d'abril, una nova sessió del Parlem de Música, conversa amb Francesc Burrull.
Serà a les 9 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà, una sessió gratuïta on Francesc Burrull (Creu de Sant Jordi 2017) estarà acompanyat del locutor, guionista i presentador de radio i televisió Òscar Dalmau.
Aquesta sessió tindrà un format de conversa-entrevista entre Francesc Burrull i Òscar Dalmau per tal de conèixer de primera mà com s'ha fet el músic Francesc Burrull. Una vida dedicada a la música, des de les primeres classes amb el mestre Vallribera fins al compositor de jazz d'avui.

Podeu consultar tot el programa "Escena març-juny 2017" aquí

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00