Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/06/2014

L'AMPA de l'escola La Pau organitza activitats solidàries a favor de l'associació Sanfilippo

  La regidora Ariadna Llorens i Eva Oña, menbre de l'AMPA de l'escola La Pau a l'inici de la xerrada 'ser solidari'       La regidora Ariadna Llorens i Eva Oña, menbre de l'AMPA de l'escola La Pau a l'inici de la xerrada 'ser solidari'

Una xerrada als infants de primària i un concert el 14 de juny són els actes previstos per recaptar fons a favor d'aquesta associació

La síndrome de Sanfilippo és una malaltia degenerativa genètica i mortal infantil. Afecta un de cada 70.000 naixements i està catalogada com una malaltia ultra rara la qual fins al dia d'avui no té curació. Amb l'objectiu de recaptar fons i destinar-los a l'Associació Sanfilippo Barcelona, l'AMPA de l'escola La Pau ha organitzat dues activitats.

La primera d'aquestes, es va celebrar ahir a la sala d'acte del Pòsit de Pescadors amb l'objectiu de conscienciar l'alumnat de primària de l'escola La Pau de la importància de ser solidaris. A la xerrada que duia per títol 'Ser Solidari' hi va assistir la primera tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, qui va destacar el compromís a favor d'aquesta associació de la comunitat educativa de l'escola La Pau, amb l'organització d'aquesta xerrada "sobre la importància de ser solidaris i d'ajudar-nos els uns als altres, així com també amb l'organització del concert el 14 de juny al pati de l'escola". La regidora d'Educació va encoratjar els nens i nenes a "tenir sempre present el valor de la solidaritat per aconseguir entre tots una societat millor".

La xerrada 'Ser Solidari' va anar a càrrec de Belén Zafra, fundadora de l'Associació Sanfilippo Barcelona i mare d'un nen afectat d'aquesta síndrome, qui va parlar amb un to molt didàctic de la necessitat de ser solidaris i desenvolupar accions que puguin ajudar en la recerca científica per combatre aquesta malaltia.

Concert a l'escola La Pau
Amb l'objectiu de recaptar fons destinats a l'associació, el dissabte 14 de juny, al pati de l'escola La Pau es farà el concert solidari amb el grup 'Raggatunning' a les 17.30 h. L'entrada té un preu de 3 euros i els diners recollits es destinaran a l'associació. La comunitat educativa de l'escola La Pau convida tota la ciutadania a participar en aquest concert solidari. 

concert solidari
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00