Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/04/2011

Mig miler de persones participen a la Cursa de Muntanya i a la Caminada de La Talaia

La cursa ha estat marcada pel bon temps  La cursa ha estat marcada pel bon temps

Jose Lozano i Lourdes Masip han estat els guanyadors de la cursa de 22 quilòmetres, mentre que Manuel Torres i Chary Rodríguez s'han imposat a la prova d'11 quilòmetres

Vilanova i la Geltrú ha estat l'escenari, aquest matí, de la Cursa de Muntanya i de la Caminada de La Talaia, que han comptat amb mig miler de participants.

Jose Lozano ha estat el guanyador de la cursa de 22 quilòmetres amb un temps de 01:46:46, seguit de Xevi Guinovart i Xavier Sànchez. En la categoria femenina, la victòria ha estat per Lourdes Masip, que s'ha imposat a Laia Martí i Martina Fuster amb un temps de 02:30:11. 

Cursa de Muntanya La Talaia
Pel que fa a la cursa d'11 quilòmetres, el triomf ha estat per Manuel Torres amb un temps de 57:17, mentre que Robert Budai i Víctor Peña han acabat en segona i tercera posició, respectivament. Chary Rodriguez, amb un temps de 01:02:47, s'ha imposat a Maria del Mar Fernàndez i Gala Montseny en la categoria femenina.

Per altra banda, aquest matí també s'ha celebrat la Caminada de La Talaia, que ha comptat amb al voltant d'un centenar de participants.

Enguany, la celebració de la Cursa de Muntanya i de la Caminada de La Talaia s'engloben dins la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Físíca, que es va commemorar el passat dimecres sota el lema "Acumuleu 30 minuts d'activitat física cada dia".

Consulta les classificacions
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00