Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/09/2016

Setmana de la Mobilitat a Vilanova i la Geltrú

La capital del Garraf organitza dues activitats durant el cap de setmana del 17 i 18 de setembre per promoure la mobilitat sostenible i segura

Del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana de la Mobilitat que enguany té com a lema ‘Mobilitat intel·ligent, economia potent'. Vilanova i la Geltrú se suma a la iniciativa del Govern català de promoure la mobilitat sostenible i segura mitjançant dues activitats que es faran dissabte 17 i diumenge 18 de setembre.

Dissabte 17 de setembre, d'11.30 a 13.30 h, a la plaça de les Neus s'organitza l'activitat ‘Coneix el teu bus urbà i interurbà'. Tothom qui ho vulgui podrà pujar i visitar els autobusos i informar-se dels nous serveis, itineraris, freqüències i preus i rebre un obsequi commemoratiu de la setmana de la mobilitat.

Diumenge 18 de setembre se celebrarà la ‘Passejada amb bicicleta'. La sortida es farà a les 11 h des del parc de Baix-a-mar on també s'hi ubicarà l'arribada. El recorregut a realitzar és adequat per a totes les edats i no cal fer inscripció prèvia. Tots els participants també seran obsequiats amb un regal commemoratiu de la setmana de la mobilitat.

Nous títols de transport
Coincidint amb la Setmana de la Mobilitat l'Ajuntament de VNG, mitjançant la Regidoria de Comunicació, ha redissenyat els títols i abonaments T-10, T-Jove i T-Activa de transport urbà. Els nous dissenys mostren la imatge de l'escultura Pasífae, d'Òscar Estruga; la imatge de l'Espai Far i la imatge del Museu del Ferrocarril, respectivament.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00