Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/03/2016

La Policia Local de VNG i el SCT realitzen una campanya de control de camions i furgonetes

La primera setmana d'abril   La primera setmana d'abril

La campanya es realitzarà entre el 4 i el 10 d'abril, amb especial atenció a les carreteres convencionals i vies urbanes.

La Policia Local de Vilanova i la Geltrú i el Servei Català del Trànsit realitzaran del 4 al 10 d'abril una campanya coordinada per al control de camions i furgonetes d'àmbit territorial català.

La campanya es farà a tota la xarxa viària amb especial atenció a les carreteres convencionals i vies urbanes per tal de vigilar que es respectin els límits de velocitat, les hores de conducció i de descans dels professionals del transport de mercaderies per carretera, l'excés de pes i els possibles defectes tècnics del vehicle. Els agents també comprovaran que els vehicles disposin dels permisos i de la documentació necessària per circular, i que els seus conductors no circulin sota els efectes de l'alcohol o les drogues.

L'objectiu és conscienciar els conductors sobre la importància de complir la normativa per aconseguir reduir les xifres de sinistralitat en el sector dels professionals del transport.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00