Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/04/2017

Esmorzar col·loqui amb Octavi Bono, director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya

L’acte ha comptat amb la presencia d'un gran nombre d’empresaris del sector turístic del Garraf i el Penedès

Octavi Bono, director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, ha estat el protagonista aquest matí de l'esmorzar col·loqui que ha organitzat la FEGP, Federació d'Empresaris Garraf Penedès (nou ens que prové de la fusió de l'Associació d'Empresaris del Penedès Garraf i de la Unió d'Empresaris del Penedès).

Al llarg de l'acte, que s'ha celebrat al restaurant Merejol, el ponent ha parlat de diferents reptes que té el turisme des d'una concepció àmplia i global. En aquest sentit, Bono ha destacat la competència creixent, la nova generació de turistes, la seguretat, la importància del paper del sector públic, la tecnologia i la innovació, la gestió de la reputació, el saber segmentar, i la potenciació del coneixement. L'acte ha congregat a nombrosos empresaris del sector turisme de les comarques del Garraf i del Penedès que han preguntat per temes tant diversos com la taxa turística i la gestió dels recursos públics, els efectes del Brexit, la situació dels habitatges d'ús turístic, la moratòria hotelera de Barcelona, l'enoturisme, o la potenciació i la formació de les persones que treballen en el sector.

L'acte ha comptat a més amb la presència de Martí Sistané, president de la FEGP; i de Juan Luís Ruiz, regidor de Promoció Econòmica, Nova Governança i Comunicació. Precisament Ruiz, un cop acabat l'acte, ha lliurat al director general un exemplar del Pla de Màrqueting Turístic de Vilanova i la Geltrú 2017 / 2020 i ja han marcat una propera trobada entre ambdues parts. També un cop acabat l'acte, el regidor i el president de la FEGP han mantingut una breu trobada de presentació, que ha servit per constatar el bon estat d'enteniment i col·laboració entre les dues institucions.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00