Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/06/2013

L'Estació Nàutica passa a gestionar l'Oficina de Turisme de VNG

 Gerard Figueras i Carlos Díaz Gerard Figueras i Carlos Díaz

S'oferirà informació, paquets turístics, i es reforçarà el paper de la ciutat com a destinació turística

L'Oficina de Turisme de Vilanova i la Geltrú, situada a l'entrada del parc de Ribes Roges, ha passat a ser gestionada des de l'Estació Nàutica a través d'un conveni amb l'Ajuntament que es perllongarà fins el mes de novembre, i amb la clara voluntat del govern municipal de que aquest fet tingui continuïtat. Així ho ha anunciat el regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, tot afirmant que "es tracta d'un pas endavant de la consolidació de l'Estació Nàutica com a referent per a la consolidació de la ciutat com a destinació turística. Això permetrà enfortir les relacions entre l'administració pública i el sector privat. A més d'informació, l'oficina també podrà ofertar paquets turístics de tot tipus d'activitats".

Aquest canvi de gestió suposa el tancament de la botiga d'objectes vilanovins que fins ara es trobava al carrer de Sant Joan. Aquest tancament s'ha produït per motius de redabilitat econòmica, ja que era deficitària, i ara es vol que el merchandassing també es pugui adquirir a l'Oficina de Ribes Roges. Segons Figueras, el "canvi de gestió no ha suposat cap pèrdua de lloc de treball i, a més, esdevindrà un estalvi molt important pel pressupost municipal."

Per la seva banda, el nou president de l'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú, Carlos Díaz, ha assegurat que l'oficina de Ribes Roges és un punt estratègic de la seva entitat ja que "no només es promocionaran el productes dels socis sinó també de la resta de la ciutat. És un indret d'acollida molt interessant, que mantindrà les tasques d'atenció i informació que fins ara s'hi venien desenvolupant, però amb l'afegit d'aprofitar els recursos humans pel desenvolupament del de la ciutat com a destinació turística, a més de consolidar un molt bon equip de treball de l'Estació Nàutica".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00