Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/05/2013

L'1 de juny, portes obertes a l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú

   La jornada de portes obertes és a partir de les 11.30 h     La jornada de portes obertes és a partir de les 11.30 h

L'IMET signa un conveni amb el SOC per finançar una part del cost de la formació.

L'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) ha aconseguit per primera vegada finançament de la Generalitat per impartir la seva formació de Tècnic de Manteniment d'Aeronaus. Aquest finançament és fruit del conveni signat entre l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) i el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), mitjançant el qual el SOC aporta el 30% del cost de l'escola d'aeronàutica de la ciutat.

L'Escola de Formació Aeronàutica de VNG celebra dissabte 1 de juny, a partir de les 11.30 h, la jornada de portes obertes adreçada a captar nous alumnes per al curs 2013-2014. Segons ha explicat la regidora d'Educació i Ocupació, Ariadna Llorens, "tenim una escola única en formació de tècnics de manteniment d'aeronaus i de cara al nou curs volem donar-li un nou impuls per a que guanyi en imatge i difusió tant a nivell comarcal com nacional".

L'EFAV imparteix formació homolagada per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) amb titulació de Llicència en Manteniment d'Aeronaus d'avions amb motor de turbina i avions amb motor de pistó de la categoria A (subcategories A1 i A2) i de la categoria B1 (subcategories B1.1 i B1.2). Tal i com ha explicat la regidora Llorens, "és una escola que té un alt índex d'ocupació de l'alumnat, prèviament a la crisi era del 100% i actualment se situa al voltant del 65%". En aquest sentit, ha continuat dient la regidora d'Ocupació "qualsevol jove que disposi del graduat en ESO pot trobar en aquesta escola una bona sortida professional".

La matriculació per als nous cursos es podrà fer durant els mesos de juny, juliol i setembre i des de l'IMET es treballa per facilitar a l'alumnat que puguin aconseguir finançament per als cursos. A banda, segons la regidora Ariadna Llorens també s'ha dut a terme un "esforç per reforçar les relacions i col·laboracions amb empreses del sector com Ibèria, Vueling i Airbus, on els mateixos alumnes realitzen les pràctiques".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00