Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/09/2016

VNG aposta per incrementar la reputació turística a la xarxa

Augmenta la reputació turística de VNG a les xarxes  Augmenta la reputació turística de VNG a les xarxes

Bona acollida dels continguts sobre la ciutat a diferents plataformes digitals i a la web municipal de turisme

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha explicat aquest matí que en el marc de l'estratègia turística de l'Ajuntament de la ciutat s'està fent una aposta decidida per Internet i les xarxes socials, conscients que és una de les principals vies de recerca d'informació sobre les destinacions turístiques. D'aquesta manera, ha explicat Neus Lloveras, la informació recollida a la xarxa proporciona també una orientació dels interessos del públic turístic.

Així, des de principi de temporada Vilanova i la Geltrú és present a plataformes com TripAdvisor, Google Mybussines i Google Maps, on ja apareixen totes les platges, l'Oficina Municipal de Turisme i el punt d'atenció del Toc, els museus i d'altres principals atractius de la ciutat. Tots aquests continguts han obtingut puntuacions superiors a 4 en una escala de fins a 5 i han tingut més de 10.000 visualitzacions a Google Maps només durant el mes d'agost.

D'altra banda, la web www.vilanovaturisme.cat ha incrementat considerablement el nombre de visites en el període de juliol i agost, respecte del mateix període de l'any passat. Durant l'estiu s'han realitzat 30.356 visites a la web, un 46% més que l'estiu passat, a càrrec de 23.695 usuaris diferents (increment del 37%). Només un 4% dels usuaris han deixat la pàgina sense navegar-hi després d'entrar-hi.

La web municipal de turisme ha rebut visites cada dia, amb increments de divendres a diumenge, amb més de 2.000 visites el cap de setmana i puntes màximes de més de 1.000 visites diàries els principals dies de Festa Major. Les temàtiques més visitades, per ordre de més a menys, han estat calendari festiu, platges, Festa Major, festes, compres, l'Oficina Turisme, activitats en família, bars i discoteques i què fer prop de Vilanova.

Els usuaris de la web han estat principalment catalans, espanyols i d'altres països europeus. Entre els primers, destaquen els navegants de Barcelona (12.776 sessions) i també de la pròpia ciutat de Vilanova i la Geltrú (1.879 sessions), a més a més de municipis de l'entorn i del Vallès. Cal remarcar els usuaris de Madrid, amb 1.475 sessions, i els francesos, amb 3.080 entrades a la web.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00