Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/08/2015

El dissabte 29 d'agost torna el Fora Estocs a la plaça de la Vila

La fira arriba a la seva tretzena edició i estarà oberta de les nou del matí a les nou del vespre

La tretzena edició de la Fira Fora Estocs es celebrarà a Vilanova i la Geltrú el dissabte 29 d'agost. La fira, que ja és un referent comercial a la comarca, estarà ubicada a la plaça de la Vila de les 9 del matí fins a les 9 del vespre de forma
ininterrompuda.

El Fora Estocs està organitzat per l'associació de comerciants i serveis Viu  Comerç. Aquesta mostra s'ha convertit en la fira comercial de referència a la  ciutat, organitzada des del propi comerç, i transcendeix fora de la mateixa pels articles de temporada que porten els establiments participants i els preus de liquidació. Enguany, i per segona edició consecutiva, també es podrà apreciar  una modificació en l'estètica de l'esdeveniment, ja que la tipologia de les carpes
dels establiments ha estat modificada per afavorir l'exposició de productes i la seva relació amb el client.

L'objectiu és la venda de l'estoc de la temporada d'estiu 2015. Els visitants trobaran els productes que han vist en el transcurs de les rebaixes a les botigues amb un preu encara molt més econòmic. La gran oferta comercial i la qualitat, així com les marques dels productes, es trobaran en les més de 60 carpes dels comerços associats a Viu Comerç amb establiments de roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptica, llar, informàtica i múltiples empreses de servei i benestar per les persones, etc.

La iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, aplega tant visitants de la ciutat com de poblacions i comarques veïnes. És per això, que des de Viu Comerç s'aposta per potenciar i projectar la imatge del comerç vilanoví, consolidant la ciutat com el centre comercial a cel obert més important entre Barcelona i Tarragona.

Viu Comerç disposarà de tiquets d'aparcament gratuïts per als pàrquings de les places Charlie Rivel, Casernes i Peixateria amb la voluntat d'afavorir l'ús dels  aparcaments soterrats de la ciutat i potenciar l'accés a peu al centre comercial  urbà. Aquests tiquets també es poden aconseguir de forma totalment gratuïta  durant tot l'any als establiments associats a Viu Comerç.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00