Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/03/2009

La Generalitat de Catalunya obre una convocatòria extraordinària per demanar ajuts per rehabilitar habitatges

Les obres s'han d'iniciar abans de l'1 d'octubre del 2009 Les obres s'han d'iniciar abans de l'1 d'octubre del 2009

Poden presentar una nova sol·licitud de subvencions aquelles que es van demanar en la convocatòria del 2008 i no van ser ateses

El Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya destinarà fins a 17,7 milions d'euros en una nova convocatòria extraordinària d'ajuts per a la rehabilitació d'habitatges. S'hi podran acollir aquelles persones que en la convocatòria de 2008 van presentar sol·licitud d'ajut però se'ls va desestimar per manca de disponibilitat pressupostària.

Les subvencions estan destinades a les comunitats de propietaris, als titulars d'edificis d'habitatges d'ús residencial per a la rehabilitació d'elements comuns i als titulars d'habitatges per a la rehabilitació d'interiors. Els destinataris dels ajuts d'aquesta convocatòria extraordinària s'han de comprometre a iniciar les obres abans del dia 1 d'octubre de 2009.

Amb aquesta nova convocatòria, la Generalitat de Catalunya preveu poder rehabilitar fins a 9.500 habitatges més dels previstos en un inici.

La inversió d'aquests 17,7 milions d'euros prové de l'Acord de la Conferència Sectorial d'Habitatge, celebrada el dia 11 de febrer d'enguany a Sevilla, sobre l'assignació territorial del fons de l'Estat per a actuacions de rehabilitació, provinents del Plan E, el pla estatal d'estímul de l'economia i l'ocupació.

El termini de presentació de la nova sol·licitud d'ajut es tanca el proper dia 3 d'abril, i es pot realitzar a l'Oficina Local de l'Habitatge de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (carrer de Josep Llanza, 1-7) o també al Consell Comarcal del Garraf (plaça de Beatriu de Claramunt, 5-8 bxs).
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00