Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/05/2015

'Desmuntant prejudicis', un taller per conèixer quin paper juguen els estereotips i prejudicis en el nostre entorn social

El taller participatiu se celebrarà aquest divendres al Centre Cívic Sant Joan

Desmuntant prejudicis és un taller participatiu que pretén posar de relleu la importància dels prejudicis i els estereotips en les relacions. Amb l'objectiu d'intentar donar resposta a les qüestions Què són els prejudicis? i Com sorgeixen i incideixen en les nostres relacions? aquest divendres 15 de maig, a les 9 h, des del Servei de Convivència i Equitat de l'Ajuntament s'ha programat aquesta acció formativa gratuïta i oberta a tothom al Centre Cívic Sant Joan.

Des de l'any 2013, el Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers, CITE, i l'Ajuntament han anat signant convenis anuals de col·laboració per tal de donar servei a la ciutadania al voltant d'informar, assessorar, gestionar i orientar sobre tràmits relacionats amb la llei d'estrangeria i la mobilitat internacional; assessorament a professionals i formació en aquests mateixos àmbits.

Fruit d'aquesta col·laboració es programa aquesta activitat formativa que vol obrir les portes a la reflexió sobre com ens afecten els prejudicis que tenim en les nostres relacions quotidianes.

Per participar en el taller cal inscriure's prèviament al telèfon 93 814 00 00 (ext. 3370) o bé enviant un correu electrònic a convivencia@vilanova.cat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00