Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/10/2015

S'inicia la temporada d'arts escèniques

Molero també serà el protagonista del primer Parlem de música de la temporada   Molero també serà el protagonista del primer Parlem de música de la temporada

La Camerata Eduard Toldrà ofereix un assaig obert dissabte i un concert diumenge a l'Auditori, fent protagonista el jazz amb un trio dirigit per Esteve Molero

Aquest cap de setmana s'inicia la programació de la temporada octubre-gener de l'Auditori Eduard Toldrà i el Teatre Principal.
"Catalunya & Amèrica" és el concert que la Camerata Eduard Toldrà i el trio de jazz de Jordi Mestres, Òscar Ferret i Pinyu Martí, dirigits per Esteve Molero, oferiran diumenge a les 19 h a l'Auditori.

Es tracta d'un concert molt especial, en el que la Camerata Eduard Toldrà s'introdueix al camp del jazz. En la primera part podrem escoltar obres breus de tres compositors catalans del segle XX que van viure al continent americà: Lluís Benejam, Enric Morera i Agustí Borgunyó. La música d'aquests autors està pensada en català, però les harmonies jazzístiques i els temes populars indians hi tenen una presència important.
En la segona part, tres músics catalans del segle XXI (Òscar Ferret al piano, Jordi Mestres al contrabaix i Pinyu Martí a la bateria) acompanyaran l'orquestra de corda i el trombó solista d'Esteve Molero en una sèrie d'arranjaments signats per ell mateix. El llenguatge jazzístic, la improvisació i el swing seran els protagonistes de la segona part del concert.

Podeu comprar les entrades aquí.

Assaig obert
La Camerata Eduard Toldrà i l'Auditori volen apropar-se al públic obrint les portes en un dia d'assaig. Aquesta activitat oberta i gratuïta permetrà tothom qui ho vulgui veure com el director Esteve Molero treballa el repertori amb la formació. L'assaig obert estava inicialment previst per aquest dijous 8 d'octubre, però finalment es farà dissabte, dia 10, a les 10 h.

Parlem de música
A banda del concert, Esteve Molero, acompanyat de Francesc Burrull, presentarà i parlarà del projecte d'orquestra de cambra i quartet de jazz en el primer Parlem de Música de la temporada. Serà aquest dijous a les 21 h al mateix Auditori Eduard Toldrà. Una altra activitat oberta i gratuïta que permet conèixer la música des d'una altra vessant.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00