Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/02/2015

El Centre Obert de Vilanova viu el Carnaval

Un any més, els infants i joves usuaris del Centre Obert van gaudir d'unes comparses anticipades

El Centre Obert de Vilanova també ha celebrat aquests dies el Carnaval. I ho van fer el passat dimarts dia 10 amb unes Comparses pels carrers del centre de la ciutat. Els infants i adolescents, amb les seves banderes, mantons, armilles, clavells i barretines van sortir per fer un recorregut pel centre de la ciutat. A les sis de la tarda els 7 grups es van trobar a la plaça de les Neus per fer el recorregut fins a la plaça d'Enric Cristòfor Ricart, on els esperaven els dolços per fer una gran guerra de caramels.

Els diferents grups han estat preparant les seves particulars comparses amb il·lusió durant les últimes setmanes.

Què és el Centre Obert?
El Centre Obert de Vilanova i la Geltrú és un servei diürn preventiu, fora de l'horari escolar, inscrit dins el marc d'actuació dels Serveis Socials Bàsics.
Té els objectius de potenciar la integració d'infants i joves a través d'activitats socials, lúdiques, esportives, de grup i d'aprenentatge, ajudar l'infant o adolescent en el seu desenvolupament integral, reforçar aprenentatges bàsics adquirits al centre educatiu, i fer un seguiment individual a partir de diferents estratègies. L'horari és de dilluns a dijous de 17 h a 19.30 h, i els grups estan dividits per edats: 1 grup de 4 a 6 anys, que es troba al CAPI de Baix-a-mar; 2 grups de 6 a 8 anys als centres cívics del Molí de Vent i el Tacó; 3 grups de 9 a 11 anys, que es troben als centres cívics de La Sardana, Molí de Vent i el Tacó; i l'Espai Jove, ubicat al centre cívic de Sant Joan. L'assistència al Centre Obert és gratuïta, excepte algunes visites, sortides i excursions.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00