Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/09/2016

Comença la venda d'entrades per als espectacles de la nova temporada d'arts escèniques

L'esperada obra de teatre L'esperada obra de teatre "L'electe" tindrà doble funció el 28 de gener

La venda d'entrades s'obrirà dissabte a les 11 del matí, tant per Internet com a les taquilles del Teatre Principal

Fa uns dies es presentava la nova temporada d'arts escèniques a Vilanova i la Geltrú. El Teatre Principal, l'Auditori Eduard Toldrà i el Centre d'Art Contemporani La Sala presenten una temporada farcida d'arts escèniques i visuals, des de l'octubre fins al gener.
Veure notícia relacionada.

I demà dissabte, després que s'iniciés la venda d'abonaments la setmana passada, comença la venda d'entrades. A partir de les 11 h es podrà fer, tant a través d'Internet com de manera presencial a la taquilla del Teatre Principal.
L'horari de les taquilles del Teatre és dissabte d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenge 25 també s'obrirà d'11 a 14 h.

La venda s'obre de manera simultània per les dues vies per tal d'evitar cues i agilitzar- la. En el cas que es vulgui fer per Internet, cal buscar l'espectacle, iniciar la compra d'entrades i selecciona seient per previsualitzar la visió que hi ha de l'escenari. Cal seguir els passos per fer el pagament, i s'enviarà per correu electrònic el resum de la compra i un enllaç per imprimir. Aquestes entrades impreses, amb un codi de barres, permeten entrar a la sala directament sense passar per taquilla.

En cas que hi hagi qualsevol problema amb la impressió de les entrades o del comprovant de compra, es pot passar per la taquilla del Teatre Principal, enviar un correu electrònic a info@elprincipal.cat o info@auditoritoldra.cat, o trucar als telèfons 93 814 00 00, extensió 3176, o 93 814 19 52.

Pel que fa a les taquilles, estaran obertes en els següents horaris:
Teatre Principal
Dissabte 24 de setembre d'11 a 14h i de 17 a 20h
Diumenge 25 de setembre d'11 a 14h
Els dissabtes de 17 a 20h
des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle

Auditori Eduard Toldrà
Des d'una hora abans de l'inici del concert

Pel que fa als espectacles familiars, els infants han d'adquirir l'entrada, de preu únic, a partir del moment que fan P3. Els menors de P3 tenen l'entrada lliure i ocuparan el mateix seient que l'acompanyant. En el cas de la programació de La Xarxa, la venda d'entrades es farà a les taquilles del Círcol Catòlic, una hora abans de la funció, i la vigília de 18 a 19.30 h.

Nova funció de l'Electe
Una de les novetats de la programació de la temporada octubre 2016-gener, que no està inclosa dins el programa, fa referència a l'obra de teatre "L'Electe", amb Ramon Madaula i Roger Coma.
A banda de la representació del 28 de gener a les 21h, se'n farà una segona. La una nova sessió serà a les 18 h del mateix dia 28 de gener.


Podeu consultar tota la programació de la temporada en aquest enllaç.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00