Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/06/2016

L'Ajuntament de VNG adjudicarà l'ús del gimnàs municipal a l'entitat que garanteixi el millor model esportiu a nivell competitiu

El gimnàs municipal del pavelló de les Casernes   El gimnàs municipal del pavelló de les Casernes

Les entitats interessades tenen un termini de 20 dies naturals per presentar les seves propostes. L'ús del gimnàs es materialitzarà el 29 d'agost

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria d'Esports, ha iniciat el procediment per regularitzar l'ús privatiu del Gimnàs Municipal del Pavelló Municipal de Casernes a favor de l'entitat esportiva que garanteixi un millor model esportiu, basat en l'assoliment del màxim rendiment dels seus gimnastes.

L'objecte d'aquest procediment ve donat per un conflicte d'interessos entre les dues entitats esportives que fan ús del gimnàs. La mala entesa i la falta de col·laboració ha provocat una sobresaturació d'espais, conflictes en l'ús dels vestidors i en els horaris d'entrenament, i la degradació del material i eines de treball, sense que ningú n'assumeixi la responsabilitat.

La Regidoria d'Esports considera que l'ús del gimnàs i la manca de cooperació són alguns dels motius que han propiciat una davallada del nivell de la gimnàstica esportiva que hi ha a Vilanova i la Geltrú. La voluntat del govern és aconseguir recuperar el protagonisme històric que la ciutat ha tingut en el món de la gimnàstica, i es considera clau que aquesta recuperació comenci per regular l'ús del gimnàs.

L'acord amb l'entitat que presenti una millor proposta tindrà una vigència de 4 anys, i l'autoritza a ocupar el gimnàs per a entrenaments, de dilluns a divendres de 16 a 21 hores, per a l'ús exclusiu dels grups de competició. L'horari es podrà fer extensiu als dissabtes i als dies festius, prèvia autorització dels serveis tècnics municipals.

La convocatòria per a l'adjudicació contempla, entre d'altres, l'obligació de comunicar abans de l'inici de la temporada el pla de treball, horaris i ràtios, que hauran de ser validats per la Regidoria d'Esports. Els horaris i/o espais lliures restaran a disposició de la Regidoria per tal de poder satisfer les demandes d'entrenament de gimnàstica artística, ja siguin les que sol·liciti la pròpia entitat gestora, o altres entitats vinculades a aquest esport.

El conveni estableix que l'Ajuntament cedirà per a l'ús privatiu de l'entitat adjudicatària el despatx del mateix recinte esportiu, i es farà càrrec de totes les despeses derivades del funcionament ordinari de la instal·lació, així com del material i aparells de gimnàstica. Pel que fa al material esportiu i específic, serà l'entitat esportiva l'encarregada de fer el control i el seguiment de l'estat dels aparells, i estan obligats a comunicar a l'Ajuntament qualsevol problema o anomalia.

Les entitats interessades en la convocatòria tenen un termini de 20 dies naturals per a presentar les diferents propostes, a partir d'aquest divendres 17 de juny. Un cop finalitzat aquest període, es valoraran les diferents propostes, per tal de poder iniciar l'ús del Gimnàs Municipal el 29 d'agost de 2016.

Text íntegre de la convocatòria, característiques i terminis

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00