Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/05/2016

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya obre una convocatòria d'ajuts al lloguer fins el 15 de juny

L'Oficina Local de l’Habitatge assessora i fa el seguiment a les persones interessades a VNG

L'Agència Catalana de l'Habitatge ha creat dues noves línies d'ajut per a lloguers de pisos. Per un costat als llogaters d'habitatges obtinguts a través d'entitats socials o borses de mediació i per l'altra, per a perceptors de la prestació d'urgència per a persones que han perdut el seu habitatge.

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya també ha obert la convocatòria ordinària d'ajuts al lloguer. L'import d'aquest ajut correspon al 40% del preu del lloguer mensual i pot arribar fins a 2.400 euros anuals.

Les prestacions i subvencions per al pagament al lloguer són ajuts per fer front al pagament destinats a famílies o unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats. S'atorguen per un any amb la possibilitat de renovació en els casos que estableix la normativa.

Més informació AQUÍ 

Fins el 15 de juny és obert el termini per a nous sol•licitants que acreditin ingressos moderats o bé que es trobin en situació de pèrdua del seu habitatge. Fins el 31 d'octubre es pot demanar la prestació per ajut al pagament al lloguer si es tracta de nous sol•licitants que han obtingut l'habitatge per les borses de mediació per al lloguer social o a través d'entitats sense ànim de lucre.

Les sol•licituds a Vilanova i la Geltrú s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, als baixos de l'edifici de l'Ajuntament a la plaça de la Vila.

L'Oficina Local de l'Habitatge, al carrer de Josep Llanza, 1-7, 2ona planta, ofereix informació i assessorament sobre els ajuts i prestacions.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00