Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/08/2015

La plaça de la Vila, escenari del rodatge d'una escena d'un film xinès

 Un moment del rodatge a la plaça de la Vila  Un moment del rodatge a la plaça de la Vila

Prop de 500 persones participen en l’escena entre equip tècnic i actors, amb especial menció dels Bordegassos, els nans i una parella de gegants

La plaça de la Vila és l'escenari avui del rodatge d'una escena d'una pel•lícula xinesa. Es tracta de la comèdia romàntica 'When Larry met Mary', que explica les aventures de dues parelles orientals que fan turisme per Catalunya.

Rodatge pel·lícula xinesa a 250 (2)

L'escena que s'enregistra a la plaça de la Vila és la més complexa a nivell logístic de tot el llargmetratge, ja que transcorre enmig d'una festa amb gegants, castellers, nans i música flamenca. Un total de 490 persones participen en el rodatge a Vilanova, entre ells un centenar de membres dels Bordegassos, 15 geganters amb els gegants de la Geltrú i una dotzena de nans, a més de 200 extres.

Rodatge pel·lícula xinesa a 250

L'equip tècnic està encapçalat per Wen Zhang, actor xinés molt conegut al seu país i que s'estrena en aquest film com a director. L'acompanyava un equip de 150 persones, de les quals 60 són també xineses.

El rodatge de tota la pel•lícula també inclou altres localitzacions a Catalunya com Barcelona, Tarragona i el monestir de Santes Creus.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00