Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/01/2012

Adéu a les festes nadalenques, a punt per als Tres Tombs

La bandera sortirà del carrer de Viladellops   La bandera sortirà del carrer de Viladellops

Aquest diumenge se celebren els primers actes tradicionals de la festa major d'hivern de VNG

L'actriu vilanovina Núria Valls obrirà aquest diumenge les festes dels Tres Tombs 2012, amb la lectura del pregó que tindrà lloc a les 12.30 h al Saló de Plens de l'Ajuntament de la ciutat. La pregonera serà rebuda uns minuts per l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, la regidora de Cultura, Marijó Riba, i el president de l'Associació dels Tres Tombs, Jaume Mercadé, i signarà el llibre d'honor. Com és tradicional, l'entrada i sortida del pregó es realitzarà al pas de la música dels Ministrers de la Vila Nova.

Els actes començaran a les 11 h amb l'inici del Trasllat de la bandera, que sortirà del domicili del portant de l'any passat, al carrer de Viladellops. Tot seguit, la comitiva, acompanyada de la Banda de l'Escola de Música Mestre Montserrat, es dirigirà fins a la plaça de la Vila, per assistir al pregó.

Tot seguit, s'iniciarà el recorregut del Lliurament de la bandera fins a la plaça de les Casernes, al domicili de la portant d'enguany, que serà Laura Sueiro.
Els Bordegassos de Vilanova hi oferiran una actuació.

D'altra banda, dissabte a les 19 h, ja en el marc dels Tres Tombs, Núria Valls representarà l'obra La Glòria del mercat al Teatre Principal, en la qual interpretarà el monòleg de Joan Pera.

Els actes dels Tres Tombs de Sant Antoni s'allargaran fins al 5 de febrer. Consulta'ls aquí
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00