Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/08/2013

L'alcaldessa de Sant Sadurní d'Anoia visita Neàpolis per conèixer el seu model cowork

L'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia s'interessa pel model Cowork Neàpolis        L'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia s'interessa pel model Cowork Neàpolis

Finalitzada la visita a l'Agència Pública d'Innovació de VNG, s'han reunit amb l'alcaldessa Neus Lloveras a l'Ajuntament vilanoví

L'alcaldessa de Sant Sadurní d'Anoia, Susanna Mérida i el regidor de Promoció Econòmica d'aquest municipi, Jaume Amigó, han visitat aquest matí l'Agència Pública d'Innvoació, Neàpolis. L'objectiu de la visita i trobada amb la regidora de Societat del Coneixement de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, ha estat conèixer l'experiència del Cowork Neàpolis i valorar les possibilitats d'adaptar aquest model al seu municipi.

La regidora de Societat del Coneixement, Ariadna Llorens ha rebut la delegació abans d'iniciar la visita i els ha explicat les característiques del model Cowork Neàpolis. La regidora Llorens ha destacat sobretot "el treball en xarxa que realitzen els coworkers i que els permet desenvolupar projectes de forma conjunta". A banda de conèixer l'espai cowork i el mapa de l'emprenedoria que el Govern municipal està desenvolupant en àmbits com la salut, la nutrició i l'esport; la sostenibilitat i el medi ambient; el mar i els recursos educatius i pedagògics, durant la visita han fet un recorregut per l'edifici Neàpolis que acull també empreses vinculades al sector TIC i departaments de la UPC. 

Sant sadurní_Neàpolis2
Un cop finalitzada la visita a Neàpolis, l'alcaldessa i el regidor de Promoció Econòmica de Sant Sadurní d'Anoia han mantingut una trobada amb l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, amb qui han parlat sobre la possibilitat de realitzar accions conjuntes de promoció del territori.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00