Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/04/2015

El pavelló poliesportiu del Garraf passar a anomenar-se Complex Esportiu Municipal Isaac Gálvez

   Saló de Plens de l'Ajuntament de VNG, dilluns 13 d'abril Saló de Plens de l'Ajuntament de VNG, dilluns 13 d'abril

Es demanarà la concessió de la Creu de Sant Jordi a la pianista i compositora Leonora Milà

El ple ordinari del mes d'abril de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va aprovar, ahir al vespre i per unanimitat, que l'actual pavelló poliesportiu del Garraf, i el seu annex, passi a denominar-se Complex Esportiu Municipal Isaac Gálvez, en reconeixement a aquest esportista vilanoví mort tràgicament el 2006.

Del ple ordinari del mes d'abril també destaca la presa de possessió del regidor del PP, Carlos Remacha. També es va aprovar per unanimitat la renovació dels membres de la Comissió d'Ètica i Bon Govern i l'ampliació d'un apartat del Codi d'Ètica i Bon Govern de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú; així com el conveni de cooperació interadministrativa entre l'Ajuntament i el Consell Comarcal relatiu al servei de transport adaptat per a persones amb mobilitat reduïda per a 2015. El Ple també aprovà l'encàrrec a PIVSAM de la gestió de la Fira Ambiental i del Mar que es celebrarà a la ciutat entre el 6 i 7 de juny.

D'entre les mocions destaca la que varen presentar tots els grups municipals per tal de sol·licitar la Creu de Sant Jordi a la pianista i compositora vilanovina Leonora Milà. També es van aprovar per unanimitat les mocions que conjuntament van presentar CiU, PSC i ICV per a l'adhesió de l'Ajuntament a la "Xarxa de Memòria i Prevenció del Feixisme. Mai Més"; així com la plantejada per a la creació d'una comissió de seguiment del projecte de Façana Marítima. Les tres mocions de la CUP van tenir diferent sort. La moció per a la retirada de la campanya municipal “quatre anys, un projecte de ciutat” va decaure amb el vot favorable de la CUP, en contra de CiU, i l'abstenció del PSC, PP i ICV. Va prosperar, en canvi, la moció de VNG per a la independència per a la instal·lació de senyeres estelades a les rotondes d'entrades a la ciutat – que va ser defensada per Albert Andrade, de VNG per la Independència – amb els vots a favor de CiU i CUP, en contra de PSC i PP, i l'abstenció d'ICV. Finalment la moció en solidaritat amb les condemnades i els condemnats pels fets del 15 J de 2011 al Parlament va decaure amb votació separada dels punts.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00