Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/10/2016

Trobada dels emprenedors del cowork i de les empreses del Crea&Co per promoure el treball en xarxa

Durant la trobada s'ha anunciat una nova convocatòria per accedir a un dels espais del viver d'empreses situat a la planta zero de Neàpolis

El talent emprenedor amb seu a Neàpolis va organitzar divendres a primera hora del matí una trobada informal d'inici del nou curs. Els integrants del cowork TIC i les empreses del viver Crea&Co van reunir-se per fer un cafè plegats amb la voluntat de promoure el treball en xarxa i conèixer les oportunitats al seu abast.

La regidora d'Innovació i TIC de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, va assistir també a la trobada per conèixer els projectes que els coworks duen a terme i per explicar-los l'acord signat recentment amb Banc Sabadell per tal de facilitar línies de finançament a les seves idees de negoci, entre d'altres. La reunió que per a la regidora Llorens "és una forma de trobar-nos per aprendre uns dels altres i compartir projectes i solucions, un moment per conèixer els companys que com tu treballen i lideren una empresa TICC a la ciutat des de Neàpolis". Per a Ariadna Llorens les trobades que es realitzen periòdicament generen sinèrgies i espais col·laboratius que permeten sumar idees creatives i de retorn de coneixement.

A més de parlar de nous projectes i de l'acompanyament que Neàpolis dóna als emprenedors i les empreses, la regidora d'Innovació va anunciar als emprenedors l'obertura d'una nova convocatòria per accedir a un dels despatxos del viver Crea&Co per a empreses d'entre 3 i 5 treballadors.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00