Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/07/2015

La Diputació de Barcelona lliura un nou Pla d'Autoprotecció a l'Ajuntament de VNG

  Cursa els Colls - Canicros del Garraf Cursa els Colls - Canicros del Garraf

El Pla d'autoprotecció d'esdeveniments esportius s'ha destinat, en aquesta ocasió, a la Cursa dels Colls i Canicros del Garraf

L'Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona ha lliurat els nous Plans d'Autoprotecció (PAU) d'esdeveniments esportius a 15 ajuntaments de la província de Barcelona. Una acció d'ajuts que es va incorporar al catàleg de serveis de l'any passat i que té continuïtat també aquest any.

En el cas de Vilanova i la Geltrú el PAU es va començar a treballar a finals de l'any passat per tal de poder-lo posar en funcionament durant la celebració de la Cursa dels Colls i Canicros del Garraf, el dia 1 de març d'aquest 2015. Aquests encàrrecs consten de la redacció d'un pla d'autoprotecció d'acord amb la normativa vigent, amb l'objectiu de preparar els mitjans humans i tècnics necessaris per fer front a les emergències que puguin produir-se durant el desenvolupament de l'activitat.

Aquest no és el primer Pla d'Autoprotecció d'activitats esportives que rep l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. El mes de gener d'enguany la Diputació de Barcelona va lliurar un PAU pel Pavelló Poliesportiu del Garraf, actualment CEM Isaac Gálvez, així com l'acompanyament en tots els tràmits necessaris per a l'homologació del pla davant els organismes oficial. L'encàrrec també contemplava formació, per a la seva implementació, als responsables municipals d'acord amb els objectius sobre les diferents tipologies d'usos esportius i extraesportius del pavelló considerats dins el Pla.

D'altra banda, en aquest moment ja s'està treballant en l'adequació del PAU de la Mitja Marató Ciutat de Vilanova, per tal de poder-lo aplicar en la pròxima edició de la cursa esportiva, que se celebra a finals d'anys.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00